Årskonference 2016

Årskonferencen 2016 blev afholdt onsdag den 25. maj i Cirkusbygningen i København.

Konferencen blev et brag med højt til loftet, en mødeplads og netværk med ny viden om den mest presserende dagsorden i den regionale udvikling: Hvordan sikrer vi kvalificeret arbejdskraft til dansk erhvervsliv?

På konferencen løftede vi sløret for konklusioner og anbefalinger fra REG LABs nye fokusanalyse om ‘Kvalificeret arbejdskraft til hele landet’. Her blev til at debatteret, hvordan erhvervsliv, organisationer, uddannelser og erhvervsfremmeaktører skal arbejde sammen for at bringe Danmark i front. Hvilke veje kan vi gå for at overkomme udfordringen? Hvad gør forskellen på virksomhedsniveau? Hvad gør de bedste virksomheder for at overkomme udfordringen?

Du kan læse mere om analysen her.

Du kan se Årskonferenceprogrammet her.

Du kan se video med indtryk fra Årskonferencen her:

Se præsentation af Hovedresultater og anbefalinger fra REG LABs fokusanalyse ‘Kvalificeret arbejdskraft til hele landet’

Direktør for talentudvikling Nikolaj Lubanski, Copenhagen Capacity: Hvad gør Danmark attraktiv for udenlandske ledere og specialister?

Grundlægger Peter Plougmann, Plougmann-Copenhagen: Automatisering, fleksibel arbejdskraft og outsourcing – velkommen til det nye kompetencemarked!

Afdelingschef Jacob Stoumann, Oxford Research: Hvad driver og bremser udbredelsen af de nye HR-metoder i det brede erhvervsliv?

Direktør Hanne Dollerup, Kalundborg Kommune: Tiltrækning, fastholdelse og skabelse af dynamisk og attraktivt miljø: Udlægning af uddannelse ved Kalundborg

Prof. dr. Paul Louis Iske, Maastricht University, Institute of Brilliant Failures, International Institute for Serious Optimism: Skills for the future – Sometimes you earn, sometimes you learn