REG LABS Årskonference 2018 – Digital transformation af små og mellemstore virksomheder

vega-logo   

reglab

Oplæg fra årskonferencen 2018

Første oplæg

Oplæg fra Jakob Stoumann

Oplæg fra Michael Berz 

Oplæg fra Robin Exner 

 


Se det endelige program her

REG LABs årskonference 2018 afholdes torsdag den 31. maj i spillestedet VEGA i København 

Tidspunkt: 09:30 – 17:00.

Omdrejningpunktet vil være REG LABs igangværende analyse om digital transformation af små og mellemstore virksomheder. På dagen vil REG LAB præsentere hovedresultater fra analysen. Vi skal høre fra konkrete virksomheder, der har gennemgået en digital transformation og offentlige myndigheder, der har understøttet udviklingen. Vi skal inspireres af spændende initiativer fra udlandet og vi skal have en højaktuel paneldebat. Og så skal vi netværke – i år både formelt og uformelt. Under den formelle del vil vi igen introducere speed-dating i REG LAB sammenhæng. Sekretariatet arbejder på højtryk for at få det endelige program på plads. 

 

Oplægsholdere på dagen:

– Professor Jan Damsgaard, Institut for Digitalisering, CBS. Jan er en af de store kapaciteter i Danmark inden for digitalisering og er udover at være  institutleder på CBS også medlem af regeringens Disruptionrådet og udpeget af ATV som Digital vismand

– CEO Erick Thümer, Thürmer Tools. Erick har omdannet sin oldefars rustne værktøjsvirksomhed til en digital forretning, som nu er gearet til fremtiden med bl.a. et 3D patent vurderet til 200 mio. kr. Erick er endvidere medlem af Børsens Disruptionsråd, debattør og rådgiver i eksponentielle teknologier og ledelsestransformation.

– CEO Dorte Zacho Martinsen, BM SILO. Fremstillingsvirksomheden BM Silo har siden et generationsskifte i 2009 gennemgået en markant transformation – fra serie til ordreproduktion – hvor implementeringen af forskellige digitale løsninger i virksomheden har spillet en vigtig rolle. Et stærkt fokus på medarbejderinddragelse og kompetenceudvikling har været afgørende faktorer for en succesfuld (digital) transformation, som har betydet, at virksomheden overlevede finanskrisen.

– Adm. direktør Jakob Stoumann, Oxford research. Oxford Research har været konsulent for REG LAB på analysen: Digital transformation af små og mellemstore virksomheder, som er omdrejningspunktet for konferencen

– Strategisk udviklingschef Peter Gloggengiehser Knudsen, Nordic Service Group. Nordic Service har indført en række digitale løsninger Nordic Service Group (NSG) er en servicevirksomhed, der lever at vedligeholde, reparere og opdatere laboratorie- og medicinsk udstyr for private og offentlige kunder i hele norden. NSG startede for 7-8 år siden at digitaliseret en stor del af deres arbejdsgange 

– Policy officer for Digital Transformation, Michael Berz, European Commission. European trends and experiences with policies and intitatives to boost digital transformation in SMEs

– Team Leader Robin Exner, RWTH Aachen University: SME 4.0 Competence Center Nordrhein-Westfalen

– Direktør Ane Buch, SMV-Danmark. Ane repræsenterer bl.a. den store underskov af små og mellemstore virksomheder, som analysen konklusioner retter sig i mod.

– Udviklingsdirektør Carsten Krabbe, Region Sjælland. Carsten har bl.a. ansvaret for Region Sjællands indsatser for at understøtte sjællandske virksomheders digitalisering.

– Head of digital Heidi Svane Pedersen, Lifestyle & Design Cluster. Præsentation af foreløbige erfaringer fra projektet Digital Vækstkultur

– Direktør Liselotte Hohwy Stokholm, Væksthus Hovedstadens. Digitale indsatser til gavn for små og mellemstore virksomheder. Væksthusene har en række tilbud inden for digitalisering at tilbyde de små og mellemstore virksomheder.

– Projekt manager Peter Jespersen, DTU-Science Park, Smart Innovation – markedsnær prototypeudvikling” 68 små- og mellemstore virksomheder deltager i et udviklingsforløb, hvor de igennem et tæt samarbejde med forskere fra DTU kan få udviklet en prototype af et nyt produkt. De får også hjælp til at udnytte forretningspotentialet for produktet. Projektet har især fokus på virksomheder, der har potentiale til at udnytte nye teknologiske trends som eksempelvis Big Data eller Internet of Things. Virksomhederne modtager op til 400 DTU-forskertimer, 45 timer forretningsrådgivning samt 100 faciliteringstimer fra Scion DTU.

– REG LAB sekretariatet

 

No-show-fee: Uanset hvor meget man har set frem til årsmødet, kan man risikere at blive forhindret. Hvis det sker, så giv os et praj. Udeblivelse uden afbud straffes med no-show-fee på 625 kr. 


Lokation:                                                       Skærmbillede 2018-02-28 kl. 14.42.16

VEGA – Musikkens Hus                                           

Enghavevej 40

1674 København V 

Transport og parkering
Tæt ved VEGA, for enden af Rejsbygade, findes et offentligt P-anlæg med 77 (betalings-)parkeringspladser. Bemærk at Enghavevej er lukket af grundet Distortion festival, hvorfor parkering skal tilgås via Amerikavej. Der kører derfor heller ikke busser i området på torsdag.

Den nærmeste S-tog station er Carlsberg, som er ca. 10 minutters gang fra VEGA. Fra Hovedbanegården er der ca. 15 minutters gang.