Industrielle succeshistorier

I samarbejde med Industriens Fond har REG LAB gennemført en analyse af succesfulde industrivirksomheder, der nu og i de kommende år vokser og investerer markant i produktion i Danmark.

Der er begyndt at tegne sig et billede af produktionsvirksomheder, som specialiserede, videntunge, produktive og omstillingsparate.

Det billede står i skærende kontrast til den historie, der har eksisteret i den offentlige debat. Her har historien i højere grad handlet om outdatede samlebåndsvirksomheder, som langsomt vil lide lønsomhedsdøden eller outsource deres produktion til lavtlønslande.

Derfor har REG LAB og Industriens Fond i samarbejde med ti håndplukkede virksomheder udviklet en række cases på virksomheder, der investerer i Danmark som produktionsland i de kommende år. Altså virksomheder og ledelser, der af forskellige årsager dokumenterer, at analyserne ikke er naiv fremtidssnak: Det er realiteter, og det er nu, det sker. Og hermed synliggøre, at produktion kan være relevant at investere i, relevant at uddanne sig til, og ikke mindst relevant at starte virksomhed inden for.

Du kan læse pixiudgaven med hovedkonklusioner fra rapporten her.

Medlemmer af REG LAB kan rekvirere analysen på info@reglab.dk eller logge ind og downloade analysen.

For nærmere information kontakt: Chefkonsulent Kresten Olesen, 22 66 84 27, kresten@reglab.dk